Tarvitsetko apua juhliesi järjestämiseen?

Hoidamme hyvällä palvelulla, kokonaisvaltaisesti ja luotettavasti perhetilaisuutenne pitkällä kokemuksella. Kolme erillistä tyylikästä tilaa ja suurimpaan Juhlasaliin mahtuu 150 ruokailijaa. Flyygeli löytyy Juhlasalista. Maittavat ruoat valmistetaan paikan päällä ravintolan keittiömestarin johdolla juuri ennen tilaisuutta joko buffet tyyliin tai istuvana illallisena. Tutustu menu tarjontaamme. Eteispalvelu on saatavissa. Esteetön tila. Kauttamme saatte myös ryhmille kuljetukset tilausajobussilla.

Tarjouspyyntö

HÄÄT

Lupaus! Teemme elämäsi kauneimman Juhlan.

Kun sanotte ”Tahdon…” me jatkamme siitä. Sinun ei tarvitse odottaa häitä, järjestääksesi elämäsi ehkä tärkeimmän juhlan.

Halusit sitten intiimin tapaamisen perheen ja läheisten ystävien kanssa tai suuremman tapahtuman kaikkien tuttujen kanssa, me luomme juhlan, joka vastaa täydellisesti tarpeisiisi.

Voitte jakaa yhteisen tarinanne ja aloittaa uuden vaiheen yhteisessä elämässänne. Juhlikaa ja lähentykää toisianne upeiden kokemusten parissa.

Menu & juoma & ohjelma

MUISTOTILAISUUDET

Hyvä ruoka-kauneimmat muistot

Hyvä muistaa muistotilaisuudessa:

Muistotilaisuus – evl.fi

Menut

SYNTYMÄPÄIVÄT, VUOSIPÄIVÄT JA MUUT JUHLAT

Olipa juhlanne mikä tahansa, se onnistuu meillä. Avarat tilat muuntuvat moneen tarkoitukseen. Ohjelmaa järjestyy ja keittiömme ottaa huomioon toiveenne. Kertokaa toiveenne ja palvelemme.