Juhlasali Laulu-Miehet

Juhlasali Laulu-miehet on toiminut tyylikkäänä juhlatilana jo 1950-luvulta lähtien Helsingin keskustassa. Monipuoliset perhe- ja yritystilaisuudet muistotilaisuuksista seminaareihin järjestetään hyvän palvelun periaatteita kunnioittaen, kokonaisvaltaisesti ja luotettavasti pitkällä kokemuksella eikä mitään jätetä sattumien varaan.

Avaraan juhlatilaan mahtuu jopa 150 ruokailijaa, ja tarvittaessa tilaa löytyy myös tanssilattialle ja esiintyjälle. Juhlasalissa on käytettävissä flyygeli.  Maistuvat ruokatarjoilut loihditaan paikan päällä ravintolan keittiömestarin johdolla asiakkaan toiveiden mukaisesti. Ruokailuvaihtoehtoja on laajasti kahvitustilaisuuksista istuviin illallisiin, myös buffet-ruokailut isoille ja pienille ryhmille onnistuvat erinomaisesti.

Tilaan sopivat myös monipuolisesti seminaarit ja kokoukset noin 30–150 hengelle ruoka- ja juomatarjoiluineen.

Tilassa on anniskeluoikeudet. Tila on esteetön
Eteispalvelu saatavilla (lisähintaan)
Ryhmien kuljetukset tilausbussilla (lisähintaan)

Keulakabinetti

Keulakabinetti soveltuu juhlatilana hyvin tyylikkäisiin perhe- ja yritystilaisuuksiin 10–40 hengelle.
Kokoustilana Keulakabinetti soveltuu hyvin kokous- ja infotilaisuuksiin jopa 20 hengelle, ja monipuoliset ruoka- ja juomatarjoilut tilattavissa ennakkoon. Maistuvat ruokatarjoilut loihditaan paikan päällä ravintolan keittiömestarin johdolla asiakkaan toiveiden mukaisesti. Ruokailuvaihtoehtoja on laajasti kahvitustilaisuuksista istuviin illallisiin, myös buffet-ruokailut onnistuvat erinomaisesti.

Tilassa on anniskeluoikeudet. Tila on esteetön.
Eteispalvelu saatavilla (lisähintaan)
Ryhmien kuljetukset tilausbussilla (lisähintaan)

Kokouskabinetti

Kokouskabinetti toimii erinomaisena, rauhallisena kokoustilana pienryhmille jopa 20 henkilön tilaisuuksissa, joihin järjestyy ennakkotilauksesta myös monipuoliset ruoka- ja juomatarjoilut, kuten kahvitukset. Maistuvat ruokatarjoilut loihditaan paikan päällä ravintolan keittiömestarin johdolla asiakkaan toiveiden mukaisesti. Kokouskabinetissa on täydet anniskeluoikeudet.
Tilassa on käytettävissä videotykki tai 50” näyttö sekä fläppitaulu ilman lisäveloitusta.  Tilassa on anniskeluoikeudet. Tilaan pääsy ei ole esteetön portaiden vuoksi.