TILAISUUDET

Laadukkaat tarjoilut toiveidenne mukaan

Ravintola Laulumiesten tiloissa järjestät tunnelmalliset tilaisuudet hyvän ruoan ja ammattitaitoisen palvelun äärellä. Urbaani terassimme täydentää kesäiset hääjuhlat, synttärit ja muut perhejuhlat. Yritysten vuosijuhlat, pikkujoulut ja muut tilaisuudet onnistuvat vuosien kokemuksella. Tiloihimme saatte tuoda omat alkoholijuomat, ruokapuolesta vastaavat meidän omat Sweet Pepper Catering ja Share Catering.

sebastian-coman-photography-Co-T6odt0es-unsplash-3

Sijaintimme kivenheiton päässä Hietaniemen hautausmaalta ja Hietaniemen kappelilta on tehnyt salista suositun paikan muistotilaisuuksille. Ravintola Laulumiesten arvokas miljöö tarjoaa rauhallisen ja kunnioittavan tilan muistotilaisuuksille, tarjoamme muistotilaisuuksia varten juhlasalin lisäksi myös pienempiä kabinettitilojamme. Suunnittelemme ja toteutamme tilaisuudet vuosien tuomalla kokemuksella aina asiakkaan ajatuksia kuunnellen ja toiveita arvostaen.

Catering palveluja juuri sinne missä olet

Meiltä saat myös laadukkaat cateringpalvelut kotiin tai toimistolle toimitettuna, pyydä tarjous tai tilaa kätevästi suoraan verkkokaupastamme